Klantreferentie: C.M. Packaging in Dronten

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Klantreferentie: C.M. Packaging in Dronten

Wij zijn een internationaal opererend bedrijf voor de ontwikkeling en productie van verpakkingen. Om onze service te kunnen waarborgen voor onze klanten zijn wij afhankelijk van een goed werkende IT-structuur.

Al jaren is Flevo ICT, onze ICT partner en staan zij voor ons klaar. Onlangs hebben wij samen met Flevo ICT gekozen voor de overgang naar Office 365 en is er een nieuwe server geplaatst. Zo’n migratie vergt veel voorbereidingen en Flevo ICT heeft dit duidelijk voor ons uiteengezet. Het plannen van de werkzaamheden, de vorderingen gedurende het proces en de uiteindelijke migratie zijn goed verlopen.

In het weekend van de overgang naar de nieuwe server en Office 365 heb ik actief bijgedragen aan het hele proces. De eerste werkdag na de migratie is een medewerker van Flevo ICT de hele dag bij ons aanwezig geweest om nazorg te verlenen en iedereen te helpen met problemen of vragen. Dit was ook zeer nodig want zo’n eerste werkdag na een servermigratie gebeuren er altijd wel een aantal onvoorziene zaken. Tot op heden zitten we nog bij een aantal werkplekken met een hardnekkig Outlook probleem. Er wordt echter hard aan gewerkt om dit ook weer op te lossen.

Wij zijn tevreden over de samenwerking met Flevo ICT. Het is voor ons een groot pluspunt dat we hemelsbreed op een kilometer afstand van elkaar zitten. Flevo ICT is een betrouwbare partner en we hopen op een goede voortzetting en eventueel uitbreiding van onze samenwerking.

Thomas Beerepoot – Finance & Purchase manager C.M. Packaging