Offerte aanvraag

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Dank je voor je offerte aanvraag

We ontvangen graag de informatie die je voorhanden hebt om een goede offerte te maken.

Offerte aanvraag
Max file size is 33 MB.
Onze offerte

Transparant en overzicht

Binnen jouw huidige ICT-omgeving zoeken wij naar een passende oplossing van jouw vraagstelling. Wij scannen jouw huidige ICT-omgeving. Denk bijvoorbeeld aan jouw (internet)verbinding, aantal gebruikers, gebruikte services en de performance die jouw klanten verwachten. Met deze informatie zoeken onze engineers naar een beheersbare en toekomstgerichte oplossing. Uiteindelijk verwerken wij dit in een transparante offerte gericht op een oplossing. Deze offerte geeft de eenmalige- en periodieke investeringen weer, met de te overwegen opties. – Wij gebruiken individuele producten en diensten, en zorgen voor een goede samenhang. – (Her)gebruik van jouw (bestaande) apparatuur past prima bij onze aanpak. – Wij houden rekening met de (toekomstige) ontwikkelingen en innovaties van jouw bedrijf. – Onze offerte is passend binnen jouw ICT-omgeving zoals we die kennen.

Meten is weten, we scannen graag een aantal zaken zoals de bandbreedte van het netwerk om verrassingen te voorkomen. Je kunt bij ons ook terecht voor advies over slim samenwerken, versiebeheer, tips en tricks of (taak)gerichte oplossingen.
Maandelijkse en kwartaal bedragen

De abonnementen die we leveren voor diensten en services berekenen we per maand of per kwartaal. Deze staan op onze offertes uitgesplitst.

Eenmalige kosten

Koop je hardware of software dan zijn dit eenmalige kosten. Wij hebben jouw offerte met zorg samengesteld. Onze inschatting van jouw huidige ICT-omgeving is tot een marktconforme oplossing verwerkt. Binnen een markt waarin snelle (prijs)veranderingen en oneindig veel oplossingsmogelijkheden bestaan hebben we de keuze gemaakt voor producten en diensten waar wij achter staan. Kun je nog geen beslissing nemen, heb je nog meer informatie nodig? Of past het aanbod niet in het budget? Het is soms een moment waarin de omslag plaatsvindt van prijs, product of aantal. Vraag gerust een update bij ons op als je twijfelt. Uiteraard staan wij voor jouw aanvullende vragen klaar. Wij horen dan ook graag welke informatie je mist om een goede beslissing te nemen.

BTW in de EU

Is je bedrijf gevestigd in de EU, dan kunnen we leveren met een factuur zonder BTW. De BTW gaat via de belastingdienst verrekend worden.

Betalings termijnen

We rekenen met een betalingstermijn van 14 dagen. Soms komt dit niet goed uit. Vraag dan naar de mogelijkheden voor een operationele lease. Voor onze projecten hebben we een voorschot regel. Een aanbetaling of in sommige gevallen een volledige betaling vooruit.