Virtuele ICT manager

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Advies

De virtuele ICT manager

Wij begrijpen als geen ander, dat u geen tijd hebt om naast uw werkzaamheden ook nog eens alle ICT-problemen op te lossen. Toch is het belangrijk dat u bereikbaar bent en dat alle apparatuur naar behoren werkt. Uw bedrijf moet immers doordraaien.
Eigen ICT afdeling

Een fulltime ICT manager in dienst nemen is een kostbare zaak. Flevo ict biedt u daarom de virtuele ICT manager. Deze adviseur zal periodiek worden ingezet om uw idee├źn en de invloed daarvan op de ICT met u te bespreken. Door onze jarenlange kennis en ervaring met u te delen, halen we samen het optimale uit uw onderneming op ICT-gebied.

Kennis

We kunnen u met meerdere zaken helpen, zoals cloud diensten, server- en werkplekbeheer, whitelabel internetverbindingen en nog veel meer. Hierbij verliezen we vanzelfsprekend uw plannen en wensen niet uit het oog.

Duur

Voor een vast bedrag per maand zorgt onze adviseur ervoor, dat ICT een handige tool in uw bedrijf is en blijft. U wordt betrouwbaar begeleid bij het maken van de juiste keuzes tegen een voordelig tarief. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een vrijblijvend advies. We helpen u graag verder.

Zelf doen

Op strategisch en tactisch niveau sparren is voor ons dagelijkse arbeid. Dat helpt om problemen en uitdagingen snel en slim op te lossen.