Aanpak

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Onze aanpak

The Secret of Success

Uw tijd is waardevol en besteedt u het liefst aan hetgeen waar alles om draait: uw succesvolle bedrijf. Tegenwoordig is het echter van cruciaal belang dat de technologie waar uw onderneming op leunt, efficiënt en veilig is. Dit vergt echter veel tijd, geld en expertise die u wellicht niet zelf in huis hebt.
Er is zoveel mogelijk op ICT-gebied, dat u  soms door de bomen het bos niet meer ziet.
Zekerheid vandaag, kansen voor morgen

Flevo ict kan u op vele vlakken helpen. Samen met u zoeken we naar de beste oplossingen voor uw producten en diensten. We doen dat in heldere taal, zodat u optimaal kunt profiteren van de voordelen van ICT. Samen zorgen we voor het hoogste rendement en u houdt tijd over om aan belangrijkere zaken te besteden. We creëren, in overleg met u, een krachtige ICT voor een stabiele netwerkomgeving. Uw computer- en telefonienetwerk worden door ons onderhouden en beheerd. We faciliteren, adviseren en zorgen ervoor dat veel problemen worden voorkomen. Op deze manier kunt u uw klant nog beter bedienen.

Trends en Innovatie

Blockchain voor Bedrijven of spreken tegen je apparaten, nu wellicht nog niet direct jouw invulling van ICT in je bedrijf. We houden deze ontwikkelingen in de gaten en houden je op de hoogte van de mogelijkheden. Zelf kan je er ook aan ruiken en proeven op onze jaarlijkse ICT Xperiance day.

Onze diensten

Denk bij onze dienstverlening bijvoorbeeld aan uw computer- en telefonienetwerk, IT-projecten, werkplek- en systeembeheer, WiFi- en telefonieprojecten, Big Data en datalekken ontsluiting voor communicatie, internetverbindingen met daarover hosted services als VoIP, mail en office-workspace en nog veel meer.
Langdurige relaties

Vol trots kunnen we zeggen dat we veel ervaring hebben op dit gebied. Onze klanten van het eerste uur, maken nog steeds gebruik van onze diensten. We streven er dan ook naar, een partner te worden in uw ICT-wereld, die u vertrouwt en die met u meedenkt: win-win. Tevens zorgen we ervoor, dat we over alles in begrijpelijke taal met u communiceren.