Kantoor

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Een aantal van onze klanten

Trots zijn we op de jarenlange relatie met onze klanten. Door persoonlijk contact en kennis over veel gebieden zijn we al jaren verbonden aan deze organisaties.

Om werken blijvend mogelijk te maken voor cliƫnten, klanten, opdrachtgevers en huurders heeft IMpact eind vorig jaar gekozen voor Flevo ICT als partner voor de ICT- en telefoniedienstverlening. Op basis van de nieuwste IT- en Telecomtechnieken, kan IMpact verder op de ingeslagen weg richting een slimme en snel ingerichte bedrijfsvoering, waarbij klanten en medewerkers worden ondersteund door diverse ICT-toepassingen passend bij de huidige tijdsgeest.

Als multifunctioneel centrum: theater, muziekschool, bioscoop en kantoor staan we voor veel uitdagingen om een goede netwerk infrastructuur te kunnen bieden aan onze gebruikers. Van WiFi tot OLC, van tickets tot telefoon, met Flevo ict hebben we al jarenlang de marktinnovaties kunnen volgen.

De samenhang tussen IT en telefonische bereikbaarheid is voor ons heel belangrijk. Onze service monteurs moeten toegang hebben tot alle noodzakelijke informatie. Nieuwe ontwikkelingen willen we graag volgen, en we worden hierover goed op de hoogte gehouden.
Als organisatie staan wij voor lokale gebiedsontwikkeling. Daar horen lokale partners bij als dat past binnen de mogelijkheden. Wij zijn dan ook blij om te kunnen werken met Flevo ICT als lokale partner. Lees verder…