Kantoor

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Een aantal van onze klanten

Trots zijn we op de jaren lange relatie met onze klanten. Door persoonlijk contact en kennis over veel gebieden zijn we al jaren verbonden aan deze organisaties.

Om werken blijvend mogelijk te maken voor cliënten, klanten, opdrachtgevers en huurders heeft IMpact eind vorig jaar gekozen voor Flevo ICT als partner voor de ICT- en telefoniedienstverlening. Op basis van de nieuwste IT- en Telecomtechnieken, kan IMpact verder op de ingeslagen weg richting een slim en snel ingerichte bedrijfsvoering, waarbij klanten en medewerkers worden ondersteund door diverse ICT-toepassingen passend bij de huidige tijdsgeest.

Als multifunctioneel centrum; theater, muziekschool, bios, kantoor staan we voor veel uitdagingen om een goede netwerk infrastructuur te kunnen bieden aan onze gebruikers. Van WiFi tot OLC, van tickets tot telefoon, met Flevo ict hebben we al jaren lang de markt innovaties kunnen volgen.

De samenhang tussen IT en telefonische bereikbaarheid is voor ons heel belangrijk. Onze service monteurs moeten toegang hebben tot alle noodzakelijke informatie. Nieuwe ontwikkelingen willen we graag volgen, en we worden hierover goed op de hoogte gehouden.