Werkplek

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

De werkplek is de toegang tot informatie

Hoe werk jij het liefst?

In uw bedrijf heeft u meerdere werkplekken. Dat kan op kantoor zijn, maar tegenwoordig behoren thuiswerken en onderweg werken ook tot de mogelijkheden. Dat kunnen servers, werkstations, laptops, tablets of thin clients zijn.
Zo zijn er nog veel meer technische zaken waar u liever niet naar om wilt kijken of waarvan u misschien zelfs het bestaan niet weet. Het kost veel tijd en vergt expertise.
AVG Ready

U wilt natuurlijk dat deze technologie “gewoon” werkt. Het moet betrouwbaar zijn, overal werken en zoveel mogelijk vrij van storingen.
Wat houdt AVG eigenlijk in?
Privacy en AVG (GDPR) bewust zijn is ook voor jouw bedrijf van toepassing. Deze wet geeft je de verplichting om passende maatregelen te treffen. Wat zijn die passende maatregelen voor jou? 
Welk apparaat kies jij?

Iedereen heeft weer zijn eigen voorkeur. Mail op je telefoon of juist niet. Een laptop of juist een vaste PC. Zonder kunnen we niet meer, het aparaat in je broekzak heeft al bijna alle mogelijkheden overgenomen van de PC. Hoe je daar mee om gaat in je eigen organisatie is niet alleen afhankelijk van je bedrijfcultuur, de gebruikers nemen hun thuis aparaten mee, en verwachten dat het op de zaak ook werkt. BYOD brengt vragen voor ICT’ers. Samen oplossen?

Vast maandbedrag

Flevo ict kan deze zorg voor u wegnemen door uw werkplekken te onderhouden voor een vast bedrag per maand. Geen zorgen, geen gedoe. U kunt uw werkzaamheden voortzetten en wij onderhouden alles wat met ICT te maken heeft. Een zorgeloze, veilige werkomgeving is bij ons in betrouwbare handen.
Wat we doen

Denk bij ons onderhoud en beheer bijvoorbeeld aan uw computer- en telefonienetwerk, IT-projecten, werkplek- en systeembeheer, WiFi- en telefonieprojecten, Big Data en datalekken, ontsluiting voor communicatie, internetverbindingen met daarover hosted services als VoIP, mail en office-workspace en nog veel meer.