Glasvezel internet

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Verbonden zijn op je kantoor

De internetverbinding op je kantoor is de toegang tot je communicatie en steeds vaker ook voor al je gegevens. Omdat we steeds meer in de cloud werken is een goede internetverbinding een must!

Aanleg bij jou op in de straat

Aanleggen van glasvezel zijn projecten die veel voorbereiding vragen. Om een industrieterein aan te leggen zijn vergunningen nodig, maar natuurlijk ook een commerciele basis.  Meerdere bedrijven tegelijk aansluiten is een must omdat het aanleggen van de kabel qua capaciteit en prijs van de grondwerkers een hoge startkosten meebrengt. Als de eerste bedrijven zijn aangesloten is een extra aansluiting zo gemaakt.


Wat is zakelijk glasvezel

Glasvezel internet is snel en betrouwbaar, de techniek die er achter zit voor de zakelijke dienstverlening is anders dan de consumenten aansluiting. Zo is de aparatuur die we plaatsen geschikt voor een langere levensduur en een grotere doorvoersnelheid. De kwaliteit is niet het enige verschil, ook is de afstand van deur tot deur anders. In een woonwijk 20 meter, op een bedrijventerein 200 meter. En natuurlijk is een servicedesk met reponsetijden afspraak een pre tenopzichte van een goedkope verbinding waarbij je onderop het stappeltje ligt. 


Verbonden met de wereld

Veiligheid is een belangrijk aandachtsgebied. Om dit goed te beheersen kunnen we diverse apparatuur plaatsen zoals een firewall en veilig wifi.
Je vervult zelf ook een belangrijke schakel in het veilig internetten. Klik nooit op een link die je niet vertrouwd, en verifieer altijd even of het bankrekeningnummer dat veranderd bij een leverancier via je accountmanager of dit correct is.


Glasvezel voor ondernemers

Voor alle MKB-ondernemers in Nederland. Transparant, helder, geen kleine lettertjes. Regionale verbinder, lokaal via je eigen ICT leverancier.

voor jouw onderneming

De mogelijkheden van glasvezel zijn eindeloos. Niet alleen zijn er allerhande nieuwe en interessante ontwikkelingen op het gebied van bekende diensten zoals telefonie, videobewaking, hosting en VPN verbindingen, maar ook het “werken in de cloud” biedt ongekende nieuwe kansen.

Wat kost glasvezel?

Bright Access glasvezel vanaf € 119,- per maand. Wij hebben rollen standaard ons netwerk over het complete bedrijventerrein. Wat de daadwerkelijke prijs is, dat hangt alleen af van jouw wensen. Want een zakelijke glasvezelverbinding is voor geen enkel bedrijf hetzelfde. Wij maken de prijs daarom graag voor jouw bedrijf op maat.

bedrijfsverzamelpanden

Ons glasvezelnetwerk bestaat uit de unieke techniek van gescheiden kanalen. Dat maakt het niet alleen veilig, maar ook deelbaar voor bedrijven die gevestigd zijn in een bedrijfsverzamelpand. Het begint bij de 1e laag. Dit 1e kanaal is noodzakelijk om de glasvezel vanaf de straat, het verzamelpand binnen te brengen. Deze 1e laag is het kostbaarste gedeelte van de verbinding. Anders dan bij een verbinding voor slechts één bedrijf, kunnen deze kosten worden gedeeld met alle bedrijven in het verzamelpand.

Wanneer kan het geleverd worden

Brightacces is al aan te sluiten in Kampen en Biddinghuizen. Dronten en Swifterbant, eind 2021 begin 2022. En we zitten niet stil. Wil je meer weten over de planning voor jullie straat? neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan

OFFERTE