Netwerk

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Wat maakt je netwerk stabiel?

Wij kunnen je helpen anticiperen op veranderingen

Je ziet het niet, maar het is er wel en mag zeker niet onderschat worden: het netwerk. Het moet continu worden aangepast om met de tijd mee te kunnen gaan. Het is de spil van uw bedrijf en moet betrouwbaar en beschikbaar zijn. Daarom is het van belang, dat u het netwerkbeheer vertrouwd uit handen kunt geven. Flevo ict kan daar een grote rol in spelen.
 Er wordt gekeken naar wat uw bedrijf nodig heeft, want iedere onderneming is anders en vergt een andere aanpak. Een netwerk dient daarop aangepast te worden.
Flevo ict faciliteert en adviseert op maat.
Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een vrijblijvend advies. We helpen u graag verder.
Een afspraak?

Een break-fix-benadering past niet bij informatiebeveiliging, proactieve monitoring en beheer wel!

AeroHive Wifi

Draadloze netwerken zijn onmisbaar in onze bedrijven. Stabiliteit en betrouwbaarheid gaan hand in hand met een veilige oplossing. Een dynamische en schaalbare oplossing is zo makkelijk te realiseren.


 learn more

HP Enterprise

Kwaliteit en betrouwbaarheid dat is waar HP voor staat. Wij zijn fan van HP omdat deze robuuste hardware ons door de jaren heen het comfort heeft gegeven die we nodig hebben om onze klanten te ontzorgen.

Omdat dit altijd maatwerk is klik je hieronder voor een offerte aanvraag.
 learn more

KPN ÉÉN Netwerken

KPN investeert ieder jaar een miljard Euro in de kern van haar netwerk. De stabiliteit en innovatie die je mag verwachten van een grote speler komt hiermee tot z’n recht.

Samen met KPN en de dochterondernemingen als RoutIT en Yes Telecom bieden we het portfolio wat bij het MKB past.
 learn more