Trends en innovaties

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

A few new things we’re on

Flevo Xperience Day

Innovatie manager in één dag, stap op 23 mei 2019 in de wereld van 2022


Waarom jij?

Maak een plan, dan wordt je geen deel van het plan van een ander. Innovatie en vooruitkijken, de navigatie instellen, de details komen later. Laat je inspireren en geniet van deze Xperience  

Team Collaboration

Hoe werk je nu samen in je Team, gebruik je WhatsApp of Skype?
Maar wat is nu eigenlijk de basis van dit samenwerken. Heb je de juiste organisatie cultuur om met korte zinnen elkaar te kunnen helpen.


Learn more

Automation-By-Speech

“Hallo Siri, wil je even een conferentie voor me starten met Jan, Piet en Klaas. En oh ja, ook nog even Sara op haar mobiel. We zitten in de conferentie ruimte, en Piet zal zijn presentatie vanaf zijn mobiel laten lopen.”


Learn more

Blockchain for Business

buroflevo-Neem-je-klanten-mee-op-reis-met-de-juiste-ketenpartners-1-300x150jpg

In het MKB toepassen van blockchain technologie is een logische stap om kennis en kunde te valideren en traceerbaar te maken.


Is Blockchain voor jouw, in 3 vragen: Heb je een Database? Is er een samenwerking met anderen? Is er een vertrouwensvraagstuk? 

Learn more

Stop met verkopen

Het sales gesprek 2025 wordt een gesprek over de meerwaarde die jij levert in het proces, niet meer over het product of de dienst die geïnstalleerd of geleverd gaat worden.

Hoe dat er uit ziet? Denk eens aan een auto verkoper, die weet niet meer zoveel van die auto die je gaat kopen als jijzelf. Jij bent hem qua product specificaties ver voor, en jij weet al wat je gaat kopen. Maar wat is dan nog zijn rol?


Learn more