Refurb hardware

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Duurzaam en prijsbewust

Een refurb, waarom niet?

Logisch of niet, maar als jij nog tevreden bent met je apparaat na 3 jaar, werk je er ook op verder voor het 4de en het 5de jaar. Onze leveranciers beschikken over refurb hardware die ze up to date te maken, checken en compleet maken. Zij hebben er het vertrouwen in, ze geven 3 jaar garantie. Doe jij dit ook met je eigen hardware?

Wat betekent refurb

Vaak horen we: “kan er nog wat extra geheugen in?” Een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen, zonder concessies te doen aan de gebruikerservaring. Bij refurb worden grote partijen recente pc’s en laptops ingekocht uit projecten omdat ze niet meer aan de eisen van dat gebruik voldeden. Voor grote bedrijven is vervangen dan vaak een gemakkelijkere keuze dan het updaten van alle pc’s. De ingenomen pc of laptop wordt voorzien van een update van het geheugen en voorzien van een SSD harde schijf. Daarmee zijn ze weer klaar voor een 2de leven.

Past dat in mijn organisatie?

Een pc een tweede leven gunnen klinkt dramatisch, maar qua kosten kan het heel goed passen. Ben jij een groeiende organisatie dan wil je graag de liquiditeit reserveren voor je groei, en niet voor hardware.

Specs, specificaties

Op kantoor is het snel opstarten van de pc of laptop belangrijk. Met alle cloud software is vaak de internet browser de belangrijkste applicatie geworden. Specificaties hiervoor zijn voor ons niet moeilijk te raden. Ben je op zoek naar iets wat specifiek is, en je wilt refurb proberen? Laat het ons weten, dan gaan we voor je op zoek.

Prijzen

Een refurb apparaat kan vaak de helft goedkoper zijn dan een nieuw apparaat. Vraag ons naar het actuele aanbod of bestel het onderstaande apparaat.

Duurzaam en prijsbewust

Dit is niet nieuw

We doen dit al heel lang natuurlijk, het doorschuiven van pc’s en het 2de hands kopen van ict materialen en smartphones. Er zijn zelfs bedrijven die hier hun werk van gemaakt hebben. Ook onze leveranciers hebben dit ontdekt. Niet dat de technologische ontwikkeling stil staat, maar een gebruikt apparaat voldoet vaak prima. Andere bedrijven gingen je voor.

Voor onze online leeromgeving maken we gebruik van refurb laptops. Het werkt prima, en zo konden we een betaalbare oplossing neer zetten voor een leslokaal met dezelfde apparaten.

Voor de uitbreiding van de buitendienst zochten we een 2-tal telefoons die het weer 2 jaar kunnen doen. Met een refurb telefoon was dat een duurzame oplossing

We zochten een betrouwbaar systeem voor onze stagelopers, we zagen het niet zitten om ze te laten werken op een eigen laptop i.v.m. de veiligheid. We vonden een goed en veilig systeem in de refurb database.