Flevo ict, wie zijn wij en wat kunnen wij?

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Flevo ict, wie zijn wij en wat kunnen wij?

Tijd is waardevol en besteedt je het liefst aan hetgeen waar alles om draait: een succesvol bedrijf. Tegenwoordig is het echter van cruciaal belang dat de technologie waar jouw onderneming op leunt, efficiënt en veilig is. Dit vergt echter veel tijd, geld en expertise die je wellicht niet zelf in huis hebt.

Flevo ict kan op vele vlakken helpen. Samen zoeken wij met jou naar de beste oplossingen voor de producten en diensten. We doen dat in heldere taal, zodat jij optimaal kunt profiteren van de voordelen van ICT. Samen zorgen we voor het hoogste rendement en blijft er tijd over om aan belangrijkere zaken te besteden.

Krachtige ICT

We creëren, in overleg met jou, een krachtige ICT voor een stabiele netwerkomgeving. De computer- en telefonienetwerk worden door ons onderhouden en beheerd. We faciliteren, adviseren en zorgen ervoor dat veel problemen worden voorkomen. Op deze manier kun je de klant nog beter bedienen.

Denk bij onze dienstverlening bijvoorbeeld aan het computer- en telefonienetwerk, IT-projecten, werkplek- en systeembeheer, WiFi- en telefonieprojecten, Big Data en datalekken ontsluiting voor communicatie, internetverbindingen met daarover hosted services als VoIP, mail en office-workspace en nog veel meer.