Klantreferentie: SwifterwinT BV in Swifterbant

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Klantreferentie: SwifterwinT BV in Swifterbant

Als organisatie staan wij voor lokale gebiedsontwikkeling. Daar horen lokale partners bij als dat past binnen de mogelijkheden. Wij zijn dan ook blij om te kunnen werken met Flevo ICT als lokale partner.

Tijdens de eerste aanvraag waren wij er van overtuigd dat de spullen die we nodig hadden, vooral zouden bestaan uit goeie apparatuur, snel internet en veilige manier van werken. Voortschrijdend inzicht gaf een advies en strategisch plan waar Flevo ICT mee aan de slag is gegaan. Soms een directe vraag en een direct antwoord, soms zoeken naar de juiste weg. SwifterwinT en Flevo ICT gingen elkaar steeds beter leren kennen en begrijpen. We weten nu waar het omgaat.

Op advies van Flevo ICT hebben we soms andere keuzes gemaakt omdat die beter passen in de gevraagde oplossing. Wij werken veel op afstand en in grote diversiteit van teams wat maakt dat specifieke oplossingen nuttig en noodzakelijk zijn. Flevo ICT heeft hier goed op ingespeeld en  meegedacht.

Regelmatig op strategisch niveau de hoofden bij elkaar, liever iets meer tijd samen om aansluiting te houden. Als organisatie groeien we fors, al die uitbreidingen (binnen Windplan Blauw) in en om het kantoor van SwifterwinT vragen veel aandacht en communicatie. Samen zijn we er ons van bewust dat ICT een middel is.

Wij werken sinds onze start met de ondersteuning van Flevo ICT. Als de puntjes op de i staan, is dat een verdieping op onze relatie.

Herman Vermeer – Directeur SwifterwinT