Klantreferentie: Rodé Vis, viswerker op Urk

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Klantreferentie: Rodé Vis, viswerker op Urk

Wij worden steeds afhankelijker van IT en daarom hebben wij contact opgenomen met Arend Jan van Flevo ict. Onze samenwerking is gestart met het door Flevo ict geplaatste wifi netwerk op onze nieuwe locatie. Hieruit bleek dat Flevo ict een echte meedenker is in allerlei vormen. De samenwerking was heel goed en zo hebben wij ook voor de andere locaties contact opgenomen met Arend Jan.

Om te beginnen hebben wij samen met Flevo ict, een eigen glasvezelnetwerk aangelegd. De coördinatie en configuratie is door Flevo ict gedaan. We waren namelijk op zoek naar een IT-oplossing die onze productie kan continueren en in geval van problemen makkelijk omgeschakeld kan worden om de productie te kunnen waarborgen.

Het concept met het eigen glasvezelnetwerk heeft inmiddels zijn dienst al bewezen tijdens een grote regionale internetstoring, door het eigen glasvezelnetwerk kon de productie gewaarborgd blijven.

De begeleiding van Flevo ict is zeer doelmatig, vanuit een vraagstuk worden diverse resources aangeboord om tot een resultaat te komen. De hulp en begeleiding in zaken, die ook voor mij nieuw waren, zijn als zeer prettig en vertrouwend ervaren.

Wij zijn als klant zeer tevreden over Flevo ict. Flevo ict heeft ons geholpen met ons vraagstuk, het maken van de plannen en de uiteindelijke uitvoering van de plannen.

De samenwerking is zeker voor de langere termijn en wij hopen dat deze nog verder zal groeien.

Albert Romkes – ICT Rodé Vis