“Het is slecht gesteld met de veiligheid bij organisaties en bedrijven”

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

“Het is slecht gesteld met de veiligheid bij organisaties en bedrijven”

Dit zijn harde woorden van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Er is sprake van een continue digitale dreiging. De Nederlandse maatschappij en economie zijn volledig afhankelijk geworden van digitale middelen. De gevolgen van aanvallen en uitval kunnen groot zijn. Dit blijkt uit het Cybersecuritybeeld Nederland 2018 (CSBN 2018).

Veilig digitaal ondernemen is het advies, maar hoe?

In het rapport van de NCTV worden geen handreikingen gegeven waar je aan moet denken. Hiervoor verwijzen ze naar het Digital Trust Center (DTC). Het DTC is er voor ondernemers en mkb’ers om hen te helpen met veilig digitaal ondernemen. Bij de lancering in juni presenteerde deze instantie de 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen.

Volgens ons missen er nog wat puntjes die ze bij het DTC niet noemen, maar die zeker ook belangrijk zijn om aan te denken. Zoals bijvoorbeeld het scannen van de e-mail, de beveiliging van mobiele apparaten en monitoring, punten waarbij kunnen helpen.

cyber-security-cybersecurity-device-60504jpg

De adviezen van het DTC en waar WIJ goed in zijn

Flevo ict is een full-service ict bedrijf. Wij gaan voor goedwerkende systemen, virusvrij, licenties, systeembeheer, totaaloplossingen voor telefonie, computer en randapparatuur. Een compleet werkend netwerk! 1 aanspreekpunt, geen zorgen, persoonlijke aandacht, gericht op de toekomst en kijkend naar oplossingen.

Waar wij het best in zijn en het meeste doen, heb jij het minste in de gaten. Gelukkig maar, want bedrijfsinformatie, bestanden, contracten, e-maildata: een nachtmerrie als deze data verdwijnen. Achter de schermen zorgen wij voor voortdurende verbeteringen van onze producten, zijn we in de weer om nieuwe versies van software te installeren en virussen uit te schakelen nog voor ze schade aanrichten.

Of te wel, wij richten ons erop om bovenstaande te realiseren zodat jij aan de slag kunt met jouw kernactiviteiten.

Wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je hulp bij de veiligheid van jouw bedrijf? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!