De virtuele ict manager… geen zorgen

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

De virtuele ict manager… geen zorgen

De virtuele ict manager is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Flevo ict, hiermee heb je toegang tot veel informatie. Delen van je eigen verhaal is belangrijk om een waardevolle invulling te krijgen van onze dienstverlening in jou bedrijf. Verderop in deze website vertelden wij over het creëren van een krachtige ict voor een stabiele netwerkomgeving. Maar daarnaast begrijpen wij ook dat je naast de dagelijkse werkzaamheden geen tijd hebt om alle ict-problemen op te lossen. Toch wil je wel bereikbaar zijn voor de klanten en moet het bedrijf doordraaien.

Een fulltime ICT manager of een virtuele ICT manager? Aan jou de keus

Een fulltime ICT manager in dienst nemen is een kostbare zaak. Flevo ict biedt je daarom de virtuele ICT manager. Deze adviseur zal periodiek worden ingezet om jouw ideeën en de invloed daarvan op de ICT met je te bespreken. Door onze jarenlange kennis en ervaring met jou te delen, halen we samen het optimale uit jouw onderneming op ICT-gebied.

We kunnen met meerdere zaken helpen, zoals clouddiensten, server- en werkplekbeheer, whitelabel internetverbindingen en nog veel meer. Hierbij verliezen we vanzelfsprekend jouw plannen en wensen niet uit het oog.

Voor een vast bedrag per maand zorgt onze adviseur ervoor, dat ICT een handige tool in jouw bedrijf is en blijft. Je wordt betrouwbaar begeleid bij het maken van de juiste keuzes tegen een voordelig tarief. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een vrijblijvend advies. We helpen je graag verder.