Flevo ict treedt toe tot de Syscon groep.

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Flevo ict treedt toe tot de Syscon groep.

Wij hebben het genoegen te laten weten dat Flevo ict een overeenkomst heeft getekend om uiteindelijk toe te treden tot de Syscon groep. Deze overgang is gepland per 1 juni 2021. Flevo ict zal in de komende maanden worden geïntegreerd binnen Syscon om de groeiende portfolio in ICT infrastructuur en software diensten beter te kunnen bedienen.

Syscon werd in 1992 opgericht als leverancier van ICT netwerken, en heeft zicht later toegelegd op de levering van Cloud diensten, ICT infrastructuren en kent inmiddels een uitgebreide tak van softwareontwikkeling, waaronder ontwikkeling aan het ERP pakket myfactory.
Samen zullen Flevo ict en Syscon een uitgebreid en klantgericht ICT dienstenpakket aanbieden in Nederland, met focus op service en veilig werken.

Het verheugt me te kunnen melden dat het huidige management en medewerkers van Flevo ict, met hun kennis en kunde, de klanten en activiteiten van Flevo ict zullen blijven bedienen. Voor u als klant zal in de komende tijd niets veranderen.

Wij zijn van mening dat deze nieuwe samenwerking, in het bijzonder als onderdeel van Syscon, u als klant extra mogelijkheden bieden.

Wij houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen hieromtrent en danken u nogmaals dat u een loyale klant van Flevo ict bent. Bij vragen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Flevo ict.

Wilt u meer informatie over Syscon, dan kunt u terecht op: www.syscon.nl en www.myfactorybysyscon.com.

 

Belangrijke informatie voor uw administratie:

  • Flevo ict zal verder gaan als handelsnaam van Flevo IT BV met kvk nummer: 82713731
  • Het nieuwe bankrekening nummer is: NL73 RABO 0367 9661 07;
    facturen graag op dit nummer betalen.
  • Adres: Middendreef 281c, 8233 GT Lelystad

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op, telefoonnummer (0320-232005) of via mailadres (mcm.ijssel@syscon.nl)

Met vriendelijke groeten,

Arend Jan te Velde                                                Maarten IJssel