2019: KPN gaat in september echt stoppen met ISDN

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

2019: KPN gaat in september echt stoppen met ISDN

We hebben er al eerder over geschreven. In september stopt KPN echt met het aanbieden van ISDN en daarom zul je een beslissing moeten nemen over een alternatief voor je ISDN-1 of ISDN-2 lijnen. Het logische alternatief voor ISDN is VoIP. Kies je hier voor dan ben je goed voorbereidt op de toekomst.

Als je nog geen idee hebt wat je nu moet, lees dan vooral verder. We leggen kort uit wat de mogelijkheden zijn en waar je aan moet denken om een goede keus te maken.

De keuzes

Wil je af van je (oude) telefooncentrale en wil je meer mobieler kunnen werken? Kies dan voor telefonie via de cloud. Je vervangt dan je oude toestellen door IP toestellen of smartphones. De (oude) telefooncentrale kan dan de deur uit. Omdat je nu geen onderhoud hoeft te doen aan de centrale (hardware) bespaar je op de kosten. Daarnaast biedt de cloud nog tal van andere functionaliteiten.

Liever de bestaande ISDN apparatuur behouden? Kies dan voor een Sip trunk. Dit is vooral geschikt voor bedrijven die nog niet lang geleden een investering hebben gedaan in ISDN apparatuur. Je wilt die investering niet weggooien en de apparatuur nog blijven gebruiken. Een Sip trunk is dan de oplossing in combinatie met een converter, zo kun je de huidige ISDN toestellen en telefooncentrale gewoon blijven gebruiken.

Daarnaast kun je nog kiezen voor een vast-mobiel integratie. Hierbij zijn jouw medewerkers op een mobiele telefoon of vaste telefoon bereikbaar. Een flexibele oplossing waar je makkelijk naar kunt overstappen.

Ben jij zover?

Weet jij wat je wilt laat het ons weten. Wij kunnen samen met jou een plan van aanpak maken zodat de overstap goed georganiseerd kan plaatsvinden. Wil je eerst nog meer informatie? Wij komen graag bij jou langs om te zien wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is, voor nu en de toekomst!

Neem contact op.