Hoe ben jij verbonden?

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Hoe ben jij verbonden?

Alle communicatie, zowel intern als extern, gaat tegenwoordig via het internet. Dit moet veilig gebeuren en daarom maak jij gebruik van een Firewall. Deze helpt te zorgen voor een veilige netwerkomgeving. Wij bieden bij onze klanten vaak de Fortigate Firewall aan. Deze Firewall maakt gebruik van inspectietechnologie├źn die NU relevant zijn om virussen en datalekken te voorkomen.

Jouw bedrijf, jouw veiligheid, onze zorg

Met de Fortigate Firewall kunnen wij de performance van het internet in de gaten houden en filteren we verstoringen eruit. Bij een aantal van onze klanten hebben wij zelfs een filter toegepast met sites die niet zakelijk gerelateerd zijn, waardoor het vrije surfen over het internet is ingeperkt.

Bottom-up security en Top-down security

De Fortigate Firewall hoort bij Top-down security. Dit zijn de technische hulpmiddelen die je nodig hebt om binnen je bedrijf de systemen veilig te maken.

Wij bieden de Fortigate Firewall altijd met een UTM (Unified Threat Management) bundel aan. Hiermee ben je verzekerd van:

  • DNS check – Bekende ControlCenters van hackers afvangen en blokkeren
  • Anti Virus check
  • Intrusion Prevention – Bekende aanvalsmethoden van hackers afvangen en blokkeren
  • Updates van Anti-Virus, Intrusion Prevention Systems en Botnet (c&c) definities om te voorkomen dat hackers jouw pc binnen kunnen komen
  • Fortigate SPAM in de onderwerpregel van de mail –┬á jouw mail wordt gecontroleerd en als het lijkt op spam wordt het gemarkeerd met FGT SPAM door de Fortigate. Dit is een waarschuwing, dus wees op je hoede als je deze mail toch wilt bekijken!
  • Veilige en gemakkelijke VPN verbinding met kantoor

Onze ervaringen met de Fortigate Firewall zijn zeer positief. Sinds wij deze technologie gebruiken hebben onze klanten minder last van virussen en andere verstoringen van het netwerk.

Wil jij ook verzekerd zijn van goede beveiliging die altijd up-to-date is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.