NEC SV 9100 Telefooncentrale

NEC SV 9100 Telefooncentrale

3.000,00

Artikelnummer: 18 Categorie:

Beschrijving

NEC centrales zijn configuraties met maatwerk. Bel voor een afspraak 0321-386230

configuratie voorbeeld:

– 8 digitale toestellen (voip)

– 2 SIP kanalen

Een Communicatie platform, welke de wereld van convergentie, UC- en Mobile oplossingen in elkaar laten overvloeien met o.a. een krachtigere processorkaart, nieuwe reeks toestellen (DT400/DT800) en de UT880 Android toestel met video camera en vele andere noviteiten….. In deze groep zullen zaken rondom de introductie en migratie van de SV8100 naar de SV9100 worden gecommuniceerd.

Krachtige IP toegesneden op kleine- en middelgrote ondernemingen
Tonko Wedda, managing director bij NEC Enterprise Solutions voor de Benelux & Nordics regio, licht toe: “Ons gloednieuwe SV9100 communicatieplatform is een krachtige state-of-the-art IP oplossing, volledig toegesneden op kleine en middelgrote ondernemingen. Het voorziet organisaties van alle moderne mogelijkheden om slimmer te communiceren en succesvoller te opereren. De SV9100 is vijf keer krachtiger dan zijn voorganger en biedt een groot aantal nieuwe on-board functies”.

Ronald Schapendonk, marketing director voor NEC Enterprise Solutions, vult aan: “Uit de reacties van onze resellers blijkt dat zij razend enthousiast zijn over het nieuwe systeem. Naast de verhoogde capaciteit van 1000 gebruikers, zijn de nieuwe Operator console toepassingen, de nieuwe terminals en de nieuwe mobiliteitsoplossingen zeer gewaardeerde hoogtepunten. En ook de nieuwste Release 7 van onze Business ConneCT UC&C suite die wij vandaag presenteren wordt enorm goed ontvangen”.

Eenvoudige migratie
“De SV9100 kan makkelijk worden geïntegreerd in IT-omgevingen en is één van de meest eenvoudig configureerbare Unified Communications systemen op de markt. Dit alles biedt onze business partner enorme kansen om marktaandeel te vergroten, terwijl de eenvoudige migratie van UNIVERGE SV8100 naar NEC SV 9100 telefooncentrale hen uitstekende mogelijkheden biedt om bestaande klanten van de laatste functionaliteit, applicaties en toestellen te voorzien”, sluit Wedda af.

Meer informatie over de UNIVERGE NEC SV 9100 telefooncentrale en de SV9000 series kunt u vinden op http://www.necsv9000.com/

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NEC SV 9100 Telefooncentrale” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *