KPN ÉÉN kantoor gebruiker per maand

KPN ÉÉN kantoor gebruiker per maand

12,50

Artikelnummer: 6 Categorieën: ,

Beschrijving

Telefonie via VoIP is een combinatie offerte die we op maat maken. Bel voor een afspraak 0321-386230

Wilt u één oplossing voor vaste voip telefonie, mobiele telefonie en internet? Wilt u voorspelbare kosten en geen verrassingen achteraf? Wilt u eenvoud: één aanspreekpunt, één contract, één factuur, één helpdesk en één vaste prijs per medewerker per maand? KPN – omschrijving

KPN één is de oplossing voor u. Vanaf 5 voip telefonie abonnementen, mobiel en vast gemixt.

Bellen over het internet met VoIP

Onbeperkt bellen

KPN ÉÉN biedt voor elk type gebruiker een passend gebruikersprofiel. Voor elk profiel betaalt u één vaste maandelijkse vergoeding, inclusief onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Er is voor u per medewerker keuze uit vier verschillende gebruikersprofielen:

 • Vergaderzaal – Vast toestel met bellen en gebeld worden en basis belfunctionaliteit voor vergaderzaal, lift, kantine, intercom en dergelijke.
 • Kantoor – Vast toestel voor medewerkers met premium belfunctionaliteit, waaronder doorverbinden, doorschakelen, driegesprek, niet storen, busy lamp field en voicemail.
 • Onderweg – Mobiel abonnement, inclusief 1GB data inclusief integratie met de telefooncentrale, waaronder bellen en gebeld worden op vast nummer of verkort nummer (extensie), deelnemen in callcenter en beschikbaarheidsinformatie.
 • Overal – Integratie van het Kantoor en Onderweg profiel voor de gebruiker die een vast en mobiel toestel wil combineren.

Het gemengd privé en zakelijk gebruik maken van smartphones, tablets en laptops. De ontwikkeling van nieuwe mobiele mogelijkheden, maar ter gelijker tijd kunnen deze ontwikkelingen ook voor enorme complexiteit zorgen.

Met KPN ÉÉN wordt telecom weer overzichtelijk en eenvoudig! Binnenkort wordt ook Office 365 toegevoegd aan het diensten pakket, lekker makkelijk.

info@flevoict.nl
Vul graag bij opmerkingen de aantallen in.

KPN ÉÉN is een geïntegreerde voip oplossing voor vaste en mobiele telefonie en ICT, die hiermee inzicht, overzicht en eenvoud biedt aan ondernemers. Met KPN ÉÉN krijgt u één aanspreekpunt, één contract, één helpdesk, één factuur en één online beheerportal. U betaalt per gebruiker en heeft de mogelijkheid flexibel gebruikers te kunnen op- of afschalen.

Naast de gebruikersprofielen kunnen ook nog de volgende opties worden afgenomen:

 • Receptioniste Instap, Standaard of Premium
 • Call Center Instap, Standaard, Premium
 • Call Center software voor Agent of Supervisor
 • Software Integratie voor Outlook of Outlook & CRM
 • Keuzemenu (enkellaags of meerlaags)
 • Huntgroep
 • Groepsdoorschakeling Altijd, bij bezet of Selectief
 • Groepsvoicemail
 • Groepsgesprek (audio conferentie)
 • Fax naar e-mail
 • Bel-me-nu

Het Onderweg en Overal profiel wordt standaard geleverd met een 1 GB databundel. Optioneel kan de bundel verhoogd worden naar 5 GB. De databundel is onderdeel van een groepsbundel, ofwel de data wordt door collega’s onderling gedeeld.

Optioneel kan een Bellen EU en een Internet EU module worden afgenomen, waarvoor pas betaald wordt op het moment dat er ook in het buitenland gebruik van wordt gemaakt. Voor laptop of tablet kan een Data Only SIM worden afgenomen. Deze Data Only SIM deelt mee in de groepsbundel.

Gebruikers van KPN ÉÉN kunnen gebruikmaken van de voip smartphone app voor hun telefonie instellingen en gespreksbediening. Voor het beheer van de telefooncentrale is er een telefooncentralebeheer app voor de iPad beschikbaar voor onze klanten.

Maak nu een afspraak bel 0321-386230 of mail naar sales@flevoict.nl

info@flevoict.nl
Vul graag bij opmerkingen de aantallen in.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KPN ÉÉN kantoor gebruiker per maand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *