Refurbished is niet 2e hands

Betrouwbare ICT-oplossingen voor een zorgeloze werkplek

Refurbished is niet 2e hands

Op zoek naar een nieuwe laptop of smartphone? Je zou een nieuwe kunnen kopen of je kijkt eens naar refurbished.

Refurbished staat voor hergebruikte producten oftewel producten die vrijwel nog helemaal nieuw zijn maar teruggebracht zijn en/of gerepareerd.

Dit heeft veel voordelen o.a. de prijs en het is beter voor het milieu. Het past binnen de circulaire economie waarbij niet oneindig grondstoffen worden uitgeput en waarin hergebruik van producten voorop staat.

Grootste voordeel

Refurbished producten zijn goedkoper dan nieuwe producten. Je bespaart al gauw honderden euro’s. Een refurbished product wordt altijd helemaal nagelopen en gecontroleerd, schoongemaakt, getest en gaan als nieuw de deur uit.

Altijd garantie

Je hebt altijd recht op garantie net als bij de aanschaf van een nieuw product. De leverancier staat voor zijn product.

Beter dan tweedehands, goedkoper dan nieuw

Professionals hebben het product nagekeken en hebben er alles aan gedaan om alle functies te laten werken. je krijgt dus 100% waar voor je geld.

Nadeel

Je koopt niet het nieuwste product. Dus wil je top of the bill dan is refurbished geen optie. Wil je een goed werkend apparaat dat nog zeker wat jaartjes mee kan dan is refurbished een prima en voordelige oplossing.

Flevo ict en refurbished

Wij hebben ook een leverancier die Microsoft gecertificeerd is om refurbished producten te leveren. Laptops worden bijvoorbeeld geleverd met 3 jaar garantie en de laatste versie van Windows. Voor meer info, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.